NEDWireless
  NEDWireless  

Prije godinu dana postavili smo prvi testni HotSpot u Nedelišću  ( Vatrogasni dom  ) ovih dana pokrili smo i područje oko općine Nedelišće, pošte, banke itd….

I evo nas opet prije tjedan dana na Vatrogasnom domu ( domu kulture ) pušten je u rad WIFI HotSpot koji pokriva područje oko doma kao i u samome domu. Navedenu akciju realizirali su članovi naše Udruge NEDWireless sa članovima Udruge mladih Vučetinec uz potporu Mjesnog odbora Vučetinec. Udruga NEDWireless osigurala je mrežnu opremu, dok je Udruga mladih Vučetinec osigurala stup sa pripadajućom popratnom opremom.

Našim HotSpotovima omogućeno je spajanje svim mještanima i turistima koji prolaze našim krajevima na širokopojasni Internet.

HotSpot za sada radi uz sitna ograničenja brzina do 3 Mbps, dok je u društvenom domu također osigurana Internet veza brzine 10 Mbps bez ograničenja.

Isto tako na spomenutoj lokaciji postavljena je uz navedeni HotSpot i pristupna točka Udruge NEDWireless, te je i na taj način omogućeno spajanje članova na mrežu NEDWireless.

Za sva eventualna dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, a pitati nas možete ispunjavanjem kontakt forme na ovim stranicama.

U fotogaleriji možete pronači nekoliko slika sa same akcije.